bet365 в България

bet365 – най-добрият букмейкър в света
Търсите място, на което да залагате онлайн? Как ще направите избора си сред толкова много онлайн букмейкъри? Както се оказва, bet365 е най-популярният сред тях. На него залагат над 500 000 клиенти всяка седмица от целия свят.

Едно от най-добрите неща в Бет365 е безопасността. Букмейкърът е напълно безопасен за извършване на залози. Нещо, което не може да бъде казано за много други букмейкъри.

bet365 в момента е седмата най-голяма компания във Великобритания, с над 1500 служители. Ако търсите възможност за широка гама спортни залози, то bet365 е правилният букмейкър за вас.

Офертите на bet365
bet365 е член на организацията International Betting Adjudication Service. Тя събира на едно място само най-добрите букмейкъри от целия свят. Независимо дали търсите да залагате на хандбал, волейбол, футбол или някой от Американските спортове, bet365 е тук за теб. bet365 дори предлага различни онлайн игри, като покер и казино игри.

Голямо предимство на Бет365 е множеството типове залози, които предлага, като например множествен хендикап, общ брой точки за някой от двата отбора и т.н. Друго страхотно качество на bet365 са залозите на живо. Всъщност bet365 предлага и излъчване на живо на голям брой от събитията, включени в програмата им за залози на живо. Всяка година Бет365 излъчва над 4000 спортни събития на живо.

Обслужване на клиенти
Дори не е нужно да знаете английски, за да комуникирате с агентите за обслужване на клиенти на bet365. Техният съпорт е достъпен на множество други езици. Можете да се обадите на безплатния телефон, да им пишете имейл или да влезете в чат на живо с някой от агентите. Винаги, когато имате нужда, съпортът на Бет365 е тук, за да ви помогне бързо и акуратно, независимо от проблема, който имате.

Бонуси и промоции на Bet365
Трябва ви добра мотивация, за да залагате онлайн? Какво ще кажете за малко бонуси и промоции? Ще се почувствате повече от добре дошъл, когато разберете за страхоните бонуси при първи и последващ депозит на bet365.

От бонуса за лоялност до безплатните залози на определени събития, bet365 ще ви изкуши да заложите без много усилия. Единственото, което трябва да направите, е да си откриете нова сметка и да депозирате първите си пари. От там нататък bet365 ще ви накара да се почувствате, като наистина специален клиент. Важат Условия и Правила

Опции за разплащане с bet365
bet365 предлага множество начини за депозиране и теглене на пари от сметката. Приемат се напрактика всякакви дебитни и кредитни карти. За всяка транзакция, включително банков превод или депозит чрез чек, вие не плащате абсолютно никакви допълнителни такси.

Клиентите са изключително доволни с времето, нужно за изплащане на поисканите тегления. Много букмейкъри извършват изплащанията далеч по-бавно. bet365 препоръчва да използвате Skrill (Moneybookers) като метод за разплащане. Със Skrill ще получите парите си в рамките на само няколко часа.

Залагайте разумно 18+